Intake

De intake of het ‘eerste onderzoek’ beschouwen we bij MOND als een van de meest belangrijke onderdelen in het aanbod van behandelingen die in de tandartspraktijk plaats vinden. 
behandelingen / Intake

Deze legt de basis voor een goede vertrouwensrelatie tussen u als patiënt en de tandarts. Bij MOND voorzien we dan ook voldoende tijd om tijdens dit eerste gesprek naar uw wensen en klachten te luisteren. Nadien volgt een uitgebreid onderzoek van uw gebit, met eventuele radiografieën om tot een volledige status van uw gebit te komen.

In functie van de informatie en het bijhorende anamnese document dat u ons via de baliemedewerker bezorgt proberen wij u onmiddellijk bij de meest geschikte tandarts in te boeken. Er zijn immers verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een bezoek aan een MOND tandartspraktijk:

  • u bent verhuisd en zoekt een nieuwe tandarts
  • uw vorige tandarts is met pensioen
  • u heeft een specifiek probleem waarvoor u een oplossing wenst
  • u wenst een ‘second opinion’ over een probleem en u twijfelt over de aangeboden oplossingen
  • uw tandarts heeft u verwezen naar één van onze tandarts-specialisten

Enkel indien er geen bijzondere problemen vastgesteld zijn, is het mogelijk dat de tandarts tijdens deze behandeling onmiddellijk zal overgaan tot een beperkte behandeling zoals het verwijderen van tandsteen of polijsten. In alle andere gevallen zal de tandarts samen met u een behandelplan opstellen of adviseren om u in te boeken voor een volledige documentatie van uw gebit met bijhorende klinische foto’s en intra-orale scans met behulp van onze mondscanners zodat dit met de nodige tandarts-specialisten besproken kan worden. Dit doen we in hoofdzaak bij uitgebreide, complexe problemen die een multidisciplinaire aanpak vereisen.

Iets voor jouw mond?

Heb je nog vragen over deze dienst of een andere, of wens je over te gaan tot het maken van een afspraak?

Contacteer ons