We verwelkomen Dental Care Center in onze groep

Zoals we reeds aankondigden, besloten we begin 2021 om onze krachten te bundelen met European Dental Group (EDG). Sinds dan gaan wij als partners de uitdagingen binnen de Belgische tandheelkunde aan onder de vlag van MOND.

Dat EDG al actief was in België via Dental Care Center in Stekene (DCC) was een meevaller. We zijn dan ook verheugd dat deze dynamische groepspraktijk DCC zich bij MOND Tandartsenpraktijken voegt! Dental Care Center (DCC) staat onder leiding van tandarts Claude Herman. Hij voert sinds 1986 kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uit. Sinds 1998 is DDC gevestigd in een ultramoderne nieuwbouw in Stekene met alle mogelijke infrastructuur om topkwaliteit te leveren. 

Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende collega’s is DCC in staat om praktisch alle facetten van de tandheelkunde aan te bieden. Dit gaat van het behandelen van gaatjes tot uitgebreide chirurgie en implantologie. 

DCC is gespecialiseerd in behandelingen onder lachgassedatie en narcose. Dat is een uiterst waardevolle aanvulling binnen onze groep aangezien deze behandelingen noodzakelijk kunnen zijn voor kinderen en volwassenen met angsten of personen die bijzondere tandheelkundige zorg nodig hebben.

Welkom Dental Care Centrer! Het is ons een genoegen deze samenwerking met jullie aan te gaan.