We verwelkomen Kliniek Royal bij MOND!

Hoofdtandarts Nicolas Grognard besloot om zijn tandartspraktijk Kliniek Royal in Oostende aan te sluiten bij MOND om hem te ondersteunen bij de verdere groei van zijn praktijk. Welkom bij onze groep MOND Oostende!

Kliniek Royal was een doorverwijspraktijk voor paro-, endodontologie en orale implantologie. Door de grote vraag aan algemene tandheelkunde in hun praktijk zullen ze binnenkort dankzij een completer aanbod aan behandelingen de patiënten nog beter van dienst kunnen zijn.  

MOND Oostende wordt een multidisciplinaire groepspraktijk. De huidige infrastructuur omvat 3 kabinetten en is gevestigd langsheen de Koningsstraat, op slechts enkele meters verwijderd van de zeedijk. 

Samen garanderen we het verderzetten, innoveren, optimaliseren maar ook constant professionaliseren van de hoogkwalitatieve mondzorg en service zoals de patiënten dat van ons gewoon zijn.

We zijn trots om nu ook onze vlag aan de Belgische kust gepland te hebben en samen met Nicolas Grognard het positieve verdere verloop van deze samenwerking tot stand te zien komen!