Over MOND

Complete mondzorg voor elke patiënt aan de hand van kwaliteitsvolle behandelingen in een professioneel kader.

Waar we bij MOND voor staan

Onze filosofie

Bij MOND werken we elke dag aan hoogkwalitatieve mondzorg gebracht door een professioneel team en gebaseerd op individuele noden.

  • Transparantie op alle vlakken
  • Voor elke vraag een antwoord op maat
  • Kwaliteit vanaf "hallo"
  • Een innovatief kader als basis

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal

Het verhaal van MOND start in 2008 onder de vorm van Mond@Medipolis in Wilrijk. Daar geeft dr. Tommie van de Velde samen met een groep gemotiveerde tandartsen tandheelkundige zorg in Vlaanderen een nieuwe, meer aangepaste vorm met focus op een hoogkwalitatieve aanpak, doorheen het hele proces. Hierbij werd heel veel aandacht geschonken aan het ontzorgen van de tandarts, zodat die de tijd en ruimte kreeg om zich toe te leggen op de essentie: kwalitatieve tandheelkunde leveren.

Dit vertaalde zich in de praktijk naar professionele assistentie voor elke tandarts en patiënt en een onthaal waar communicatie kon worden gecentraliseerd. Deze nieuwe wind werd door de tandartsen, specialisten en andere medewerkers met open armen onthaald, wat leidde tot een gemotiveerd en dynamische team en uiteindelijk een nieuwe standaard van mondzorg voor patiënten met zich meebracht.

"Een nieuwe standaard van mondzorg"

Deze succesvolle aanpak werd in 2014 uitgebreid naar een nieuwe Antwerpse praktijk in het prachtige Groen Kwartier. Het vernieuwende DNA van MOND ging hand in hand met dit moderne stadsontwikkelingsproject en resulteerde in een hoogtechnische en moderne praktijk waar patiënten opnieuw kunnen rekenen op een hoogkwalitatieve behandeling voor elke mondzorg vraag. Om het Mond DNA verdere invulling te geven, huisvest deze praktijk net zoals de praktijk in Sint-Martens-Latem ook een eigen tandtechnisch labo onder leiding van Ben Vernaillen.

De founders

De kennis, expertise en bovenal de drive om continu te verbeteren van deze drie grondleggers, zorgde voor een stevige basis voor de verdere uitbouw van MOND.

tandarts Alexander Declerck

Tommie Van de Velde

dr. Tommie Van de Velde

Piet Van Waes

Piet Van Waes

Neem deel aan het MOND-avontuur

Denk jij te hebben wat er nodig is om elke dag hoogkwalitatieve mondzorg naar onze patiënten te brengen? Indien u meer informatie wenst over onze werking, één van onze praktijken of de MOND groep, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan steeds klaar om u verder te helpen.

een MOND dicht bij u

Onze praktijken

In elk van onze 15 praktijken kan u rekenen op persoonlijk advies voor uw mond en gebit in een professioneel en innovatief kader.