Overname

We geloven in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan.

We staan je graag bij

Voordelen van een grotere groep

Wij zijn concreet op zoek om een samenwerking op te starten met collega’s! We geloven immers in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan.

Uitwisselen van best practices, ter beschikking stellen van stagemeesters, centraliseren van bepaalde admin –of aankoop procedures, optimaliseren van planning en het ontzorgen van de tandartsen. Onze groep beschikt over een uitgebreide expertise – ervaren tandartsen, kwalitatief dienstenaanbod, continue opleiding, extensieve bedrijfservaring, IT kennis, vastgoed expertise, etc. We zijn goed gepositioneerd om bestaande praktijken verder uit te bouwen, in samenwerking met de hoofdtandarts en team.

We verkiezen een partnership, waarbij we de bestaande praktijk versterken en de huidige eigenaar mede vennoot blijft. De eigenaar kan privé wat middelen opbouwen, deelt verder mee in het opwaartse potentieel, en kan tegelijk de operationele taken in de praktijk geleidelijk afbouwen (omwille van de groepsstructuur). De continuïteit van de praktijk is gegarandeerd en het tandheelkundige team kan steeds meer focussen op de zorg, versus de administratie.

Iets voor jouw praktijk?

Lijkt uw praktijk baat te hebben bij een overname door MOND? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden, én of we daadwerkelijk een meerwaarde kunnen bieden in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak