Oude kronen vervangen en ontbrekende tanden aanvullen

20 porselein kronen en facings om oude kronen te vervangen en ontbrekende tanden aan te vullen.

Deze dame ondervond problemen aan haar tandvlees en stoorde zich aan het uitzicht van haar oude kronen. Ze waren verplaatst en de randen waren verkleurd.
Oude kronen vervangen en ontbrekende tanden aanvullen
We zijn gestart met een initiële parodontale behandeling bij parodontoloog Tommie Van de Velde om het gebit ontstekingsvrij te maken. Vervolgens is een tand verwijderd en vervangen door een implantaat. De oude kronen werden verwijderd door voorlopige kronen ter evaluatie van de nieuwe vorm van het gebit, waarna de tandvleesranden de kans kregen om te stabiliseren. Nadat het implantaat geïntegreerd was in het kaakbot zijn we aan de slag gegaan met nieuwe porselein kronen en bruggen in de bovenkaak in combinatie met een kroon op een implantaat en facings in de onderkaak om de kleur mooi op elkaar af te stemmen. Daar deze patiënt 1 premolaar minder had links dan rechts, was het een uitdaging om de glimlach mooi symmetrisch uit te bouwen. Knap staaltje tandtechniek van Dental Team Rutten.

Klaar voor een nieuwe glimlach

Wil je net als deze persoon glimlachen vol zelfvertrouwen? Is er iets dat je graag anders had gezien aan jouw smile?

Contacteer ons

een MOND dicht bij u

Onze praktijken

In elk van onze 15 praktijken kan u rekenen op persoonlijk advies voor uw mond en gebit in een professioneel en innovatief kader.