Smile upgrade

Smile upgrade door het vervangen van 6 oude facings en het maskeren van tetracyline verkleurde tanden dankzij 20 porselein facings.

Deze 50-jarige dame was op zoek naar een nieuwe esthetische oplossing ter vervanging van haar 15 jaar oude facings. De randen waren verkleurd door het roken en het tandvlees was helaas wat teruggetrokken. 
Smile upgrade
Tijdens de eerste fase hebben we de oude facings verwijderd en vervangen door nieuwe, tijdelijke facings om de nieuwe vorm te bespreken en het onderliggende tandmateriaal te controleren. In een 2e behandeling zijn vervolgens 10 tanden in de bovenkaak voorbereid voor de afdruk, waarna de tandtechnicus aan de slag kon om 10 nieuwe porselein facings te maken. Nadien was het de beurt aan de onderkaak. Het resultaat is een prachtige, jongere lach en een vrouw die zich minstens 5 jaar jonger voelt. Labowerk door Ben Vernaillen van Lab@Mond.

Klaar voor een nieuwe glimlach

Wil je net als deze persoon glimlachen vol zelfvertrouwen? Is er iets dat je graag anders had gezien aan jouw smile?

Contacteer ons

een MOND dicht bij u

Onze praktijken

In elk van onze 15 praktijken kan u rekenen op persoonlijk advies voor uw mond en gebit in een professioneel en innovatief kader.