Uitneembare protheses

Hoewel de uitneembare prothese vaak als een minderwaardige oplossing gezien wordt in het gamma van de mondrehabilitaties, blijft het voor veel patiënten nog steeds de te volgen behandeling.

Bij deze dame waren de laatste onderste snijtanden verloren waardoor ook de retentie en stabiliteit van haar onder prothese niet langer goed was. De boven prothese vertoonde nogal wat slijtage en de rechte lijn creëert een verouderde glimlach, hoewel deze fiere dame nog lang niet de pensioenleeftijd had.
Uitneembare protheses
In overleg met patiënt en tandtechnieker hebben we gekozen voor een nieuwe prothese in de bovenkaak en een overkappingsprothese op 4 implantaten in de onderkaak. Het resultaat is een mooie, dynamische glimlach en een patiënt die opnieuw voluit kan lachen en praten zonder kleefpasta die haar prothese draagt. Dankzij Ganda-Dent tandtechniek voor het vervaardigen van de natuurlijke prothese. 

Klaar voor een nieuwe glimlach

Wil je net als deze persoon glimlachen vol zelfvertrouwen? Is er iets dat je graag anders had gezien aan jouw smile?

Contacteer ons

een MOND dicht bij u

Onze praktijken

In elk van onze 15 praktijken kan u rekenen op persoonlijk advies voor uw mond en gebit in een professioneel en innovatief kader.