Verwijzing

Als tandarts kunt u ook terecht bij ons voor de verwijzing van uw patiënt met specifieke noden.

We staan je graag bij

Multidisciplinaire behandelaanpak

Binnen de tandartsengroep MOND werken we met verschillende tandarts-specialisten onder één dak. Dit geeft ons het voordeel dat we zeer nauw kunnen samenwerken voor die patiënten met nood aan een multidisciplinaire behandelaanpak.

Als tandarts kunt u dan ook terecht bij ons voor de verwijzing van uw patiënt met specifieke noden. Hierbij starten wij altijd met een consultatie afspraak om een correct beeld van het probleem te vormen en koppelen we deze diagnose en dit behandelplan terug naar u als verwijzend tandarts. Na dit overleg beslist u in welke mate deze samenwerking verloopt. Hierbij kan u beroep doen op volgende diensten:

  • Implantologie
  • Parodontale en esthetische chirurgie
  • Endodontie
  • Prothetische en esthetische reconstructie
  • ... bekijk al onze diensten

U beslist zelf als tandarts in welke mate u wenst te participeren in het behandeltraject. Wij verwijzen de patiënt dan ook altijd naar u terug voor de verdere opvolging.

Een patiënt doorverwijzen?

Lijkt uw praktijk baat te hebben bij een samenwerking of doorverwijzing naar MOND? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden, én of we daadwerkelijk een meerwaarde kunnen bieden in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons